Besparing

Det är alltid lönsamt att spara energi

Bergvärmepump eller luftvatten värmepump spar in sig på bara några år. Vårt val att samarbeta med Thermia är baserat på många års erfarenhet av värmepumpar. Thermias bergvärmepumpar och luftvatten värmepumpar har en hög driftsäkerhet, tekniskt utvecklade samt lätta att sköta via deras avancerade men enkla reglerdatorer.

Thermia leder utvecklingen av värmepumpar och har gjort så i många år med innovationer som villavärmepumpar, underkylare, scrollkompressor på samtliga modeller,TWS teknik ,bergvärmepumpar med hetgas varmvatten-produktion, driftstatus med Thermia ON-LINE Er trygghhets övervakning där er installatör kan kontrollera värmepumpen via internet , direkt till sin och er mobiltelefon Iphone och Andorid och dator över internet vart än du befinner dig i världen. Nyheter är varvtalsstyrd samt hetgas för extremt hög varmvatten temperatur med nästan gratis varmvatten. Välkommen att titta runt på våra sidor och har du frågor, så kontakta oss.

Tveka inte att kontakta oss!

Vi hjälper gärna dig att spara många tusenlappar om året genom att installera Thermia bergvärme pump eller Thermia luftvatten värmepump i ditt hus. Vi utför även helkonvertering till vattenburen värme. Passa på att byta ut din gamla värmepump till en ny högeffektiv Thermia.

Vi går igenom er fastighet och gör en energiberäkning och utifrån detta utarbetar vi ett förslag på energibesparingsåtgärder. Missa inte ROT avdraget för installation av värmepump (50% av arbetskostnaden).

Staffan Hällegårdh

Staffan Hällegårdh

0731-545 160
staffan@hevab.se